Terms & Conditions

Algemeen

Bonnenverkoop.be is onderdeel van Pigeon Network met ondernemingsnummer BE0672601364, gevestigd Gooreersels 9, 2490 Balen.

Clubs

Elke club kan GRATIS lid worden van Bonnenverkoop.be en kan GRATIS evenementen toevoegen ter promotie. Verder is er ook de mogelijkheid om GRATIS een fotoalbum toe te voegen met de beelden van uw evenement.

Aanbod

Iedereen kan na registratie gratis gebruik maken van deze functie om zijn spullen aan de man te brengen, met uitzondering van duivenverkoop.

Bonnenverkoop

Donaties voor clubs, goede doelen en samenspelen zijn van noodzaak om deze leefbaar te houden. Wij als Bonnenverkoop.be trachten mee te gaan in uw verhaal en u bij te staan om zoveel mogelijk voor uw doel te doen. Wij proberen uit te blinken met service, klantvriendelijkheid, eenvoud en professionaliteit. Bovendien kunnen wij ook beroep doen op een wereldwijd netwerk van connecties om uw bonnenverkoop tot een succes te maken.
Iedereen kan beroep doen op onze diensten. U kan ons contacteren via info@bonnenverkoop.be voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Elke organisatie is verantwoordelijk voor zijn bonnenverkoop. De omschrijving, foto's dienen zelf toegevoegd te worden via onze handige (en gemakkelijke) module. Uiteraard staan wij steeds klaar om u hierin bij te staan.
Er zijn twee soorten bonnenverkopen. Enerzijds diegene die na afloop definitief is en anderzijds de bonnenverkoop die nog vervolgd wordt met een zaalverkoop. Na de definitieve verkoop neemt Bonnenverkoop.be of de club contact met u op voor de verdere afhandeling. De voorwaarden van een verkoop zullen ook steeds te lezen zijn bij de veiling in kwestie.

Betalingen worden steeds uitgevoerd op het rekeningnummer van de organisatie met de meegegeven vermelding.

Verder willen wij benadrukken dat Bonnenverkoop.be niet aansprakelijk is voor de inhoud/beschrijving van de bons en tevens ook niet van het gebruikte beeldmateriaal. Wij wijzen onze gebruikers er dan ook op, dat een foto van zichzelf op internet niet automatisch hun eigendom is. Let er dus zeker op dat u geen foto's overneemt van PITTS, u bent aansprakelijk.

foto2.jpg
Advertentie

YOU FOR TWO

be/
​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
colette.jpg
Advertentie

We love Colette

welovecollette.be/
Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
yellow-pigeons.jpg
Advertentie

YELLOW PIGEONS

be/
DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK