Bon 18: Ameye Pierre, Deerlijk

De Vooruitstrevende Duif Moen 08/02/2021 - 20/02/2021

TypeJonge duif op afspraak

De duivenkoning van Deerlijk .

Een palmares om u tegen te zeggen en groot leverancier van topduiven op verschillende hokken in vlaanderen .

De nu bijna 85 jarige is nog altijd gepassioneerd door de duivensport. Vroeger speelde hij met zijn broer onder de naam Ameye gebroeders en behoorden zij tot de absolute uitblinkers op de halve fond vluchten. Vele liefhebbers haalden daar versterking en met deze inbreng behaalden veel liefhebbers betere resultaten. De “zorro” van de kolonie Norman uit Knokke komt uit de Ameye soort zoals de “kleinen” van Gaby Vandenabeele komt uit een duivin van Pierre Ameye. De gebroeders Van Grimbergen uit Binkom boeken mooie resultaten met het Ameye ras. Bij Franssens – Verhaeghe uit Zwevegem in 2016 7 overwinningen plus 2 x 2e plaatsen op provinciale vluchten. Het “ witgat” Ameye is daar de trots op het kweekhok met 4 eerste prijzen. Ook in het buitenland worden de duiven van het ras Ameye geëerd, ieder jaar vertrekken tientallen duiven naar Polen. Door zijn goede bediening is Pierre een B.V. in de duivensport. Door de jaren heen heeft Pierre vele duivenvrienden die ook zijn ras bezitten waar ze topprestaties weten te behalen (te veel om op te noemen).

Huidig bod
€ 125,00
Einde
20 februari 2021 20:00:00
Afgelopen
Dit lot is beëindigd.
foto2.jpg
Advertentie

YOU FOR TWO

be/
​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
colette.jpg
Advertentie

We love Colette

welovecollette.be/
Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
yellow-pigeons.jpg
Advertentie

YELLOW PIGEONS

be/
DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK