Bon 31: Tandem Poublon - Wouters, Zwevegem

De Vooruitstrevende Duif Moen 08/02/2021 - 20/02/2021

TypeJonge duif op afspraak

Dominique en Jeroen zullen dit jaar als tandem het nieuwe seizoen 2021 starten , al enkele jaren spelen ze heel sterk op de snelheid en halve fond maar de ene door wat gezondheidsproblemen en de andere door de moeilijke werkomstandigheden hebben ze besloten om de krachten samen te bundelen . Jeroen zal vooral de kweek voor zijn rekening houden en Dominique zal zich focussen op de wedstrijden .

Ze willen vooral uitblinken op de snelheid met vooral rassen uit Leo Heremans, Paul en Yanninck Hasaert, Poublon J en Wouters B , …..

Ze gaan dit seizoen ook de stap wagen naar de nationale vluchten op de halve fond met rassen van Leo Heremans, Broeckx – Van Hees, Platteeuw Kurt en Raf, Gino Clique,…

Dominique en Jeroen zijn tevens allebei  in het bestuur van Moen de ene als voorzitter en de andere als ondervoorzitter .

Huidig bod
€ 50,00
Einde
20 februari 2021 20:00:00
Afgelopen
Dit lot is beëindigd.
foto2.jpg
Advertentie

YOU FOR TWO

be/
​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
colette.jpg
Advertentie

We love Colette

welovecollette.be/
Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
yellow-pigeons.jpg
Advertentie

YELLOW PIGEONS

be/
DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK