Bon 38: Verschoot Joël, Ingelmunster

De Vooruitstrevende Duif Moen 08/02/2021 - 20/02/2021

TypeZie beschrijving

Schenkt een zomerjong van 2021

Joël  Verschoot moeten we aan niemand meer voorstellen in de duivenwereld. Joël en zijn duif “Armando”  is als “duurste duif ooit verkocht op internet”. Armando was in 2017 3° Nationale as-duif KBDB en dit in 2018 1° Nat as-duif KBDB met een zeer klein Coëfficiënt. Wat deze duif uit zijn vleugels heeft geslagen over twee jaar is werkelijk ongezien. De duiven van Verschoot zijn de laatste zes jaren aan een ongeziene opmars bezig binnen de Nationale fond vluchten. Op zes jaar tijd vier Nationale overwinningen binnen halen is niet voor iedereen weggelegd en ook reeds twee maal 2° algemeen kampioen van België.

De super resultaten van Joel kan men terug vinden op zijn website :

https://www.verschootpigeonsloft.be/

Huidig bod
€ 275,00
Einde
20 februari 2021 20:30:00
Afgelopen
Dit lot is beëindigd.
foto2.jpg
Advertentie

YOU FOR TWO

be/
​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
colette.jpg
Advertentie

We love Colette

welovecollette.be/
Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
yellow-pigeons.jpg
Advertentie

YELLOW PIGEONS

be/
DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK