Bon 41: Lamote - Vansteenkiste (Houthulst)

Elk Zijn Recht Rollegem-Kapelle 18/01/2022 - 28/01/2022

TypeJonge duif op afspraak
DisciplinesSnelheid
Kleine halve fond

Lamote-Vansteenkiste uit Houthulst (West-Vlaanderen) wint eerste Provinciaal uit Blois op 22/07/17 van 915 oude duiven Provinciaal WVV West-Vlaanderen.Voorzitter van 3 lokalen.

Twee mensen met een drukke baan en toch zeer goed met de duiven spelen . Ann Vansteenkiste is burgemeester in Houthulst en Dirk Lamote is ondernemer " Algemene bouwwerken " . Speelt al van kleins af met de duiven bij zijn pa Roger Lamote toen al met zeer goede duiven.

Dirk zijn duiven vliegen gemakkelijk een 1e prijs, ieder jaar in de kop van de uitslag .Voorkeur voor vluchten met 2 nachten mand tot 600km.

Kweekhok opgebouwd met het beste van Norbert Ally, Rik Cools, Rik Hermans, Luc en Hilde Sioen , Flanders Collection en Dirk Vandijck.....

Ook bij andere liefhebbers doen de duiven van Dirk het meer dan goed; oa. Kevin Loyson, Peter Van Isacker , enz

Voor wie deze superschenking van Dirk ??

1é Kampioen boven Parijs  oude   (Houthulst)

1é Kampioen boven Parijs jongen

1é Kampioen  leden  oude-jaarse-jongen  Houthulst

4é Kampioen boven Parijs jaarse

 

Huidig bod
€ 45,00
Einde
28 januari 2022 20:00:00
Afgelopen
Dit lot is beëindigd.
foto2.jpg
Advertentie

YOU FOR TWO

be/
​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
colette.jpg
Advertentie

We love Colette

welovecollette.be/
Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
yellow-pigeons.jpg
Advertentie

YELLOW PIGEONS

be/
DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK
tafel-van-10.jpg
Advertentie

Tafel van 10

tafelvan10.be/
In het Runcvoortpark in Merksem wordt er een oud klooster verbouwd tot een woonhuis voor tien jongvolwassen mensen met een ernstige verstandelijke beperking. De buitenrestauratie ligt achter ons. De binnenverbouwing is aan de gang. Daarvoor zijn er budgetten voorzien. Maar het huis moet ook ingericht worden. We willen de kost daarvan niet doorrekenen aan de bewoners, want dan komen enkel de meest begoeden in aanmerking. Opdat ook mensen met weinig financiële armslag er kunnen wonen, willen we 35.000 euro sponsormiddelen verzamelen om het huis bewoonklaar te maken. Bonnenwervers weten dat het een helse klus is, en ook ik kreeg af en toe wel eens een pot naar het hoofd gegooid. Maar ik wil hier toch vooral uiting geven aan een grote dankbaarheid. De warme sympathie, zowel van schenkers als van mensen voor wie het niet mogelijk was om een bon te schenken, stuwt ons vooruit. Nog enthousiaster word ik, als ik zie hoe vele schenkers hun uiterste best doen om iets bijzonders te schenken. Hier staan werkelijk vele pareltjes tussen, waarvoor veel dank! Nu is het woord aan de bieders. Ook hen ben ik zeer dankbaar. Ik wens hen alle succes toe, met het bieden en met de eventuele aankoop. En weet dat iedere euro die in de pot belandt, bijdraagt aan het levensgeluk van mensen die na veel vallen en opstaan, nu uitkijken naar een plaatsje in een aangepast woonhuis!