Fondclub Zuid-Oost Limburg

vr 04 nov 2022 - ma 21 nov 2022

(Het bieden wordt automatisch verlengd wanneer er geboden wordt tijdens de laatste minuten!)

 

Beste sportvrienden duivenliefhebbers,

 

De Fondclub Zuid Oost Limburg viert dit jaar haar 40 jarig bestaan. Er werd  naast de jaarlijkse kampioenschappen ook een belangrijk bedrag uitgespeeld onder de leden nl met de 1steN1, 2deNR1 en 3deNr1 op al onze vluchten in de halve fond, lichte fond en zware fond.

De prijsuitreiking zal gebeuren op onze jaarlijkse feestvergadering op de eerste vrijdag van de maand februari in zaal de Goudvink in Guigoven.

Ter gelegenheid van ons jubeljaar houden we zoals naar jaarlijkse gewoonte een bonnenverkoop. Deze verkoop gaat enkel online. Dus geen zaalverkoop.

 

Inlichtingen ivm de verkoop van de bons te bekomen bij Guy Jackers enkel via email guyjackers@telenet.be

Gemiddeld bod veiling: € 82,26
53 loten in deze veiling
Weergave:
foto2.jpg
Advertentie

YOU FOR TWO

be/
​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
colette.jpg
Advertentie

We love Colette

welovecollette.be/
Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
yellow-pigeons.jpg
Advertentie

YELLOW PIGEONS

be/
DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK