Fondclub Zuid-Oost Limburg

vr 10 nov 2023 - zo 26 nov 2023

Beste sportvrienden duivenliefhebbers,
 

De Fondclub Zuid Oost Limburg zet naar jaarlijkse gewoonte haar kampioenen in de kijker tijdens een gezellige feestavond.

De prijsuitreiking zal gebeuren op onze jaarlijkse feestvergadering op de eerste vrijdag van de maand februari in zaal de Goudvink in Guigoven.

Ter gelegenheid van dit feest houden we zoals gewoonlijk een bonnenverkoop. Deze verkoop gaat enkel online. Dus geen zaalverkoop.
 

Inlichtingen ivm de verkoop van de bons te bekomen bij Guy Jackers enkel via email guyjackers@telenet.be.

Gemiddeld bod veiling: € 80,32
47 loten in deze veiling
Weergave:
foto2.jpg
Advertentie

YOU FOR TWO

be/
​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
colette.jpg
Advertentie

We love Colette

welovecollette.be/
Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
yellow-pigeons.jpg
Advertentie

YELLOW PIGEONS

be/
DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK