Bon 2: Beuckels Laurence, Blanden

Hafo Vlaams-Brabant 22/02/2021 - 06/03/2021

TypeJonge duif op afspraak

Laurence Beuckels schenkt een jonge duif 2021 op afspraak uit de kwekers. Klaar om af te halen eind maart begin april!

Laurence is nog maar net één jaar gestart maar het eerste jaar was eigenlijk al vrij succesvol. Vooral op de snelheid in het lokaal in Nethen kwamen mijn jongen heel goed. Heel veel prijzen en 2 eerstes.

Ook Sermaises en Bourges waren goed. Enkel de laatste vlucht (Chateauroux) was minder (ze hadden net de rui al ingezet en achteraf gezien op voorhand al kansloos), dat is dan leergeld dat je betaald!

Gemiddeld zijn de jongen van Laurence maar 9 keer meegegaan aangezien het enkel een tweede en derde ronde was. Laurence is gestart met jongen van Willy Vrancken , Henri Roox , Hubert Caenen , Romain Haine en Peter Bours maar vooral de jongen van Leon Jacobs kwamen heeel goed en maakte het verschil op de hokken!!

Als jonge beginnende liefhebber wil Laurence onmiddellijk een bon schenken aan Hafo Vlaams-Brabant om zo dit iniatief te steunen!

Hie kan je uw hok versterken met duiven van een beginnende liefhebber waar vele goede bloedlijnen aanwezig zijn op de hokken!!

Huidig bod
€ 50,00
Einde
06 maart 2021 21:00:00
Afgelopen
Dit lot is beƫindigd.
yellow-pigeons.jpg
Advertentie

YELLOW PIGEONS

be/
DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK
colette.jpg
Advertentie

We love Colette

welovecollette.be/
Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.