Bon 5: Huygens Alfons, Rillaar

Hafo Vlaams-Brabant 22/02/2021 - 06/03/2021

TypeJonge duif op afspraak

Alfons Huygens uit Rillaar schenkt een jonge duif 2021 op afspraak.

 

Van Momignies tot de Zware halve fond is Alfons een te duchten concurrent. Fons speelt 1 ste prijzen van Momignies met de oude en de jonge duiven, tot op de zware halve fond.

 Vorig jaar kampioen van het ondertussen ter ziele gegane samenspel New Hageland en nu voor de 4 de keer op rij algemeen kampioen bij de Hagelandse Duivenbond Tielt-Winge.

Tevens weet Fons zich verschillende keren te klasseren in het kampioenschap Hafo Vlaams Brabant. Tijdens het afgelopen korte seizoen 2020 speelde Fons niet minder dan 17 zuiver eerste prijzen zonder de dubbelingen mee te rekenen.

Hier heb je een kans om uw hok te versterken met duiven van Alfons Huygens die presteren van snelheid tot zware ½ fond, zeker de moeite om uw hok te verstreken!!

Huidig bod
€ 45,00
Einde
06 maart 2021 21:00:00
Afgelopen
Dit lot is beƫindigd.
yellow-pigeons.jpg
Advertentie

YELLOW PIGEONS

be/
DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK
colette.jpg
Advertentie

We love Colette

welovecollette.be/
Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.