Sponsorgroep De 3 Provincies PART I

di 18 jan 2022 - za 29 jan 2022

Ramsel , Geel ,  17 januari 2022

Geachte liefhebbers ,

We zijn héél blij U de bonnenverkoop van 2022 “ sponsorgroep 3 provincies “ te kunnen presenteren. We zitten intussen al aan ons 3e jaar en we hopen  minstens evenveel  te kunnen wegschenken als de vorige jaren .

Onze oproep … met Sinterklaas , 6 december dus ,…  hebben de liefhebbers, van de provincies Antwerpen , Limburg en Vlaams-Brabant, heel mooi opgevolgd. De Sint en zijn “ drie “ Pieten zijn dus met een gerust gemoed teruggekeerd naar Spanje , of naar waar dan ook .

Voor de rest kunnen we bijna dezelfde inleiding gebruiken als vorig jaar.  Eigenlijk is dit niet zo’n goed nieuws . Het woord met een dikke en grote C….  speelt nog altijd een veel te grote rol in ons (duiven)leven  en  dat  kunnen we  missen als kiespijn . Toch hebben wij ook dit jaar heuglijk nieuws!! Onze leden ( en ook een heel deel  NIET-leden  of toekomstige leden ?? ) hebben de oproep tot het schenken van een bon of een sponsoring of een geldelijke steun of … wat dan ook ,  gewoonweg massaal beantwoord . We zijn hierover niet alleen heel verheugd .  We hadden het nooit durven dromen! Toch weer  een dikke 130 bons of giften  werden ons toegezonden en dat is gewoonweg fenomenaal . We mogen hier ook zeker  onze talrijke sponsors ( zie brochure of website) niet vergeten , zonder hen zou het heel wat minder zijn  dan 35 of misschien wel 40.000 euro . We willen  onze leden hierop nogmaals attent maken !! Waar, in de duivensport kan je nog zoveel “ verdienen “ als in dit project ??? We wagen het zelfs om te zeggen … “ NERGENS “ !!

Maar … nu moeten we ook proberen om deze waardevolle giften aan de man te brengen .

We hebben voor het 3e jaar op rij gekozen voor “ bonnenverkoop.be “ om deze “ karwei “ tot een goed einde te brengen en … we twijfelen niet  aan het verloop van deze verkoop .  Eef ( en Ulrich ) zullen heel zeker hun uiterste best doen om  onze doelstellingen voor  2022 te kunnen waarmaken . “ We willen graag ieder jaar méér doen dan het vorige jaar ( of tenminste evenveel ).”
Wij hebben ook  bij deze bonnenverkoop  jullie inzet en steun broodnodig , dan zal ons streefdoel zeker lukken , daar twijfelen we niet aan.

We hebben , al zeggen we het zelf , een subliem aanbod van bons ons geschonken door de                      ( aller)beste liefhebbers .

Het bieden zal op dinsdag 18 januari om 17:00u van start gaan tem zaterdag 29 januari.

Deel I zal dan eindigen om 20:00u en deel II om 20:30u

Vanaf heden kan je dus je keuze maken uit het aanbod dat hieronder uitgebreid zal beschreven worden .

Nogmaals “een dikke merci “ aan alle schenkers ook financiële en een even dikke dank-je-wel aan alle  “toekomstige“  kopers .

Bestuur Sponsorgroep 3 Provincies

P.S.  Mochten we toch vergeten zijn om iemand te contacteren dan kan je nog steeds contact opnemen voor een bonnetje of een gift aan Sponsorgroep 3 Provincies. Wij zorgen dan wel dat alles nog tijdig in orde komt.

Gemiddeld bod veiling: € 147,92
65 loten in deze veiling
Weergave:
foto2.jpg
Advertentie

YOU FOR TWO

be/
​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
colette.jpg
Advertentie

We love Colette

welovecollette.be/
Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
yellow-pigeons.jpg
Advertentie

YELLOW PIGEONS

be/
DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK
tafel-van-10.jpg
Advertentie

Tafel van 10

tafelvan10.be/
In het Runcvoortpark in Merksem wordt er een oud klooster verbouwd tot een woonhuis voor tien jongvolwassen mensen met een ernstige verstandelijke beperking. De buitenrestauratie ligt achter ons. De binnenverbouwing is aan de gang. Daarvoor zijn er budgetten voorzien. Maar het huis moet ook ingericht worden. We willen de kost daarvan niet doorrekenen aan de bewoners, want dan komen enkel de meest begoeden in aanmerking. Opdat ook mensen met weinig financiële armslag er kunnen wonen, willen we 35.000 euro sponsormiddelen verzamelen om het huis bewoonklaar te maken. Bonnenwervers weten dat het een helse klus is, en ook ik kreeg af en toe wel eens een pot naar het hoofd gegooid. Maar ik wil hier toch vooral uiting geven aan een grote dankbaarheid. De warme sympathie, zowel van schenkers als van mensen voor wie het niet mogelijk was om een bon te schenken, stuwt ons vooruit. Nog enthousiaster word ik, als ik zie hoe vele schenkers hun uiterste best doen om iets bijzonders te schenken. Hier staan werkelijk vele pareltjes tussen, waarvoor veel dank! Nu is het woord aan de bieders. Ook hen ben ik zeer dankbaar. Ik wens hen alle succes toe, met het bieden en met de eventuele aankoop. En weet dat iedere euro die in de pot belandt, bijdraagt aan het levensgeluk van mensen die na veel vallen en opstaan, nu uitkijken naar een plaatsje in een aangepast woonhuis!