Bon 47: Kenis Mario, Herselt

Sponsorgroep De 3 Provincies PART I 18/01/2022 - 29/01/2022

TypeJonge duif op afspraak

Sterk spel met de jonge vooral op de nationaals. Won in 2020 nog 2de prijs Argenton tegen 644 d  in “ Demer & Dijle “

In 2018 uitmuntend . Mario zijn jongen zijn naar huis gedaverd . met als klapper 1ste Br Unie op Argenton Nationaal . Ook met jaarse duiven werden er heel wat resultaten neergezet met bv 1ste asduif Zw Hafo te Testelt en winnaar van steunclubcompetitie ( 4 lokalen samen ) met de jaarlingen . Dit alles kan enkel als je op een sterk kweekhok kan terugvallen .

Mario heeft in 2018 een superjaar gespeeld. Mario was een van de grote winnaars bij onze Steunclub New Hageland EN bij de Sponsorgroep Hageland en is tevens kampioen bij de Brabantse unie.

1ste prijs Argenton III op 1/09/18 van 2.102 jonge duiven in het samenspel Brabantse Unie (9de Nat)

1ste prijs uit Chevrainvilliers op 29/07/18 van 1.378 jonge duiven in het samenspel Hageland.

1ste prijs JONGE DUIVEN, MOMIGNIES op 11/07/18. 308 duiven. (26 liefhebbers)

Huidig bod
€ 50,00
Einde
29 januari 2022 20:15:00
Afgelopen
Dit lot is beëindigd.
foto2.jpg
Advertentie

YOU FOR TWO

be/
​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
colette.jpg
Advertentie

We love Colette

welovecollette.be/
Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
yellow-pigeons.jpg
Advertentie

YELLOW PIGEONS

be/
DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK
tafel-van-10.jpg
Advertentie

Tafel van 10

tafelvan10.be/
In het Runcvoortpark in Merksem wordt er een oud klooster verbouwd tot een woonhuis voor tien jongvolwassen mensen met een ernstige verstandelijke beperking. De buitenrestauratie ligt achter ons. De binnenverbouwing is aan de gang. Daarvoor zijn er budgetten voorzien. Maar het huis moet ook ingericht worden. We willen de kost daarvan niet doorrekenen aan de bewoners, want dan komen enkel de meest begoeden in aanmerking. Opdat ook mensen met weinig financiële armslag er kunnen wonen, willen we 35.000 euro sponsormiddelen verzamelen om het huis bewoonklaar te maken. Bonnenwervers weten dat het een helse klus is, en ook ik kreeg af en toe wel eens een pot naar het hoofd gegooid. Maar ik wil hier toch vooral uiting geven aan een grote dankbaarheid. De warme sympathie, zowel van schenkers als van mensen voor wie het niet mogelijk was om een bon te schenken, stuwt ons vooruit. Nog enthousiaster word ik, als ik zie hoe vele schenkers hun uiterste best doen om iets bijzonders te schenken. Hier staan werkelijk vele pareltjes tussen, waarvoor veel dank! Nu is het woord aan de bieders. Ook hen ben ik zeer dankbaar. Ik wens hen alle succes toe, met het bieden en met de eventuele aankoop. En weet dat iedere euro die in de pot belandt, bijdraagt aan het levensgeluk van mensen die na veel vallen en opstaan, nu uitkijken naar een plaatsje in een aangepast woonhuis!