Bonnenverkoop tvv Vinz en VZW Kleine Prins

Koninklijke duivenbond Zonhoven kon niet zomaar toekijken en wil VINZ, een 8 jarig leukemiepatiëntje, die al enige tijd vecht tegen deze keiharde ziekte, steunen in zijn strijd. Wij steunen niet alleen VINZ, maar ook de VZW KLEINE PRINS. VZW KLEINE PRINS biedt morele ondersteuning voor het hele gezin en komt tussen bij financiële en materiële problemen. Wij staan dan ook de volledige opbrengst van deze verkoop af. Deze zal verdeeld worden tussen VINZ en VZW KLEINE PRINS. BESTE DUIVENLIEFHEBBERS, STEUN DEZE ACTIE WANT "SAMEN KUNNEN WE NET IETS MEER DAN ALLEEN"
/
/ Zonhoven
Limburg  België
Contactpersoon
lieve
Disciplines
  Momenteel heeft deze club geen bonverkopen
  Momenteel heeft deze club geen evenementen
  Momenteel heeft deze club geen fotoalbums
  Naam Locatie
  lieve zonhoven
  foto2.jpg
  Advertentie

  YOU FOR TWO

  be/
  ​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
  colette.jpg
  Advertentie

  We love Colette

  welovecollette.be/
  Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
  yellow-pigeons.jpg
  Advertentie

  YELLOW PIGEONS

  be/
  DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK