Genker Fondclub

Een bonnenverkoop (allemaal duiven) ten voordele van de Genker Fondclub. U kan de duiven komen keuren tijdens de tentoonstelling op zondag 25/11 van 10:00u tot 12:00u. Het afhalen en eventueel nog afrekenen van de duiven kan op zaterdag 08/12 van 10:00u tot 12:00u. Verdere inlichtingen bij Marcel op het nummer 0032 486 33 33 81. Dit alles zal doorgaan in het lokaal gelegen op E. Fabrylaan 1, 3600 Genk (de oude school van Sledderlo).
E. Fabrylaan 1
3600 Genk
Limburg  België
Contactpersoon
punkie
Disciplines
  Momenteel heeft deze club geen bonverkopen
  Momenteel heeft deze club geen evenementen
  Momenteel heeft deze club geen fotoalbums
  Naam Locatie
  ludo vogels GENK
  punkie Zonhoven
  ante sinj
  Klaps-Phetsuwan Genk
  foto2.jpg
  Advertentie

  YOU FOR TWO

  be/
  ​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
  colette.jpg
  Advertentie

  We love Colette

  welovecollette.be/
  Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
  yellow-pigeons.jpg
  Advertentie

  YELLOW PIGEONS

  be/
  DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK