Kampioenenviering De Vrije Duif Schaffen

Club De Vrije Duif Schaffen
Start vr 5 nov 2021 19u00
Stop vr 5 nov 2021 23u59
Locatie Sint Hubertusplein Schaffen
Locatie: Scafnis, Sint Hubertusplein te Schaffen Programma: Vanaf 19.00 u: Uitbetaling van gezette gelden en gratis prijzen Vanaf 20.00 u: Huldiging der kampioenen. Vanaf 21.00 u: Verkoop van bons van bekende liefhebbers. De kampioenen zijn in de mogelijkheid om enkele duiven te exposeren. Voor de hongerige zijn er gratis hapjes voorzien. Grote tombola, altijd prijs. Het geld van de kampioenschappen, achterstallige geldprijzen en naturaprijzen worden uitbetaald op de kampioenendag.
Kampioenenviering De Vrije Duif Schaffen Afbeelding 1

Bijlagen:

  foto2.jpg
  Advertentie

  YOU FOR TWO

  be/
  ​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
  colette.jpg
  Advertentie

  We love Colette

  welovecollette.be/
  Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
  yellow-pigeons.jpg
  Advertentie

  YELLOW PIGEONS

  be/
  DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK