Kampioenenviering Duivenbond Diest en omstreken

Club Duivenbond Diest en omstreken
Start za 16 nov 2019 17u30
Stop za 16 nov 2019 23u59
Locatie Webbekomstraat 117, Webbekom
Met deze willen wij U uitnodigen op onze jaarlijkse kampioenendag welke zal doorgaan op zaterdag 16 november 2019 in zaal “De Schuur”te Webbekom- Diest . (De zaal is dezelfde als vorig jaar en is gelegen achter de kerk in de dorpskom) PROGRAMMA: 17.30 U: Opening der deuren met geschenk voor alle aanwezige dames! 18.30 U: Hulde van de Kampioenen en asduifwinnaars en uitbetaling kampioenengeld. Huldiging provinciale – zonale en nationale winnaars. 19.00 U: Uitreiking naturaprijzen kermisprijskamp (met dank aan onze sponsor (Schilderwerken Aerts) 19.30 U: Verkoop van de bons welke werden geschonken door tal van regionale en nationale kampioenen. De bons worden dit jaar verkocht via de website bonnenverkoop.be met afsluitende veiling op de kampioenendag zelf. De bons staan online vanaf woensdag 06 /11/19 om 17 u. tot en met vrijdag 15 /11/19 om 19 u. Alle natura – en geldprijzen dienen persoonlijk te worden afgehaald op de kampioenendag. Er worden geen prijzen meegegeven aan derden zonder dat wij hiervan verwittigd werden. Hoklijsten : 16/11/2019 = absoluut laatste dag om uw hoklijst in te dienen.(Na deze datum dubbele bijdrage !!!!) Vanaf 17.30 is er doorlopend uitbetaling van prijsgelden welke werden gewonnen in de loop van het sportseizoen 2019. Wij zorgen voor verzorgde dranken en lekkere soep aan democratische prijzen en gratis smakelijke boterhammen met beleg. Breng gerust vrienden en kennissen mee zodat wij er samen een gezellige avond kunnen van maken. Tot dan ! Het bestuur.
foto2.jpg
Advertentie

YOU FOR TWO

be/
​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
colette.jpg
Advertentie

We love Colette

welovecollette.be/
Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
yellow-pigeons.jpg
Advertentie

YELLOW PIGEONS

be/
DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK