Zaalverkoop De Arend Rekkem

Club De Arend Rekkem
Start vr 4 nov 2022 19u30
Stop vr 4 nov 2022 23u59
Locatie Kasteelweg 14 GULLEGEM
Beste sportvrienden, Naar jaarlijkse traditie organiseert “De Arend” Rekkem een PRACHTIGE BON-en DUIVENVERKOOP t.v.v.de kampioenschappen en werking van de maatschappij. Het zijn waardevolle schenkingen van zowel Regionale-Provinciale-Nationale en zelfs internationale kampioenen uit onze sport. Voorbieden kan vanaf MAANDAG 24 OKTOBER vanaf 18.00 UUR tot uiterlijk DONDERDAG 03 NOVEMBER om 20.00 uur op www.bonnenverkoop.be Deze definitieve toewijzing gaat door op VRIJDAG 04 NOVEMBER vanaf 19.30 uur in ons lokaal “KANTINE LVD” gelegen aan de Kasteelweg,14 te GULLEGEM. Bezichtigen van de duiven kan vanaf 18.00 uur. Aan de koper met het hoogste eindbod in de zaal aanwezig,bieden we graag een verrassingspakket aan. Iedereen van harte welkom! Met sportieve groeten, Frederik Bracke,voorzitter “De Arend” Rekkem Beschrijving schenkingen en voorbieden verkoping vanaf MAANDAG 24 OKTOBER 18.00 uur op: www.bonnenverkoop.be We kregen van volgende kampioenen een schenking,met dank voor de genegenheid en hun milde geste aan onze maatschappij “De Arend”Rekkem. Bij voorbaat ook dank aan de koper(s)en wensen hen uiteraard veel succes met hun nieuwe aanwinst(en).

Bijlagen:

  foto2.jpg
  Advertentie

  YOU FOR TWO

  be/
  ​We zijn een jong gezin: Anne, David, Wout, Tuur & Roel. In januari ‘22 kregen we te horen dat Tuur & Roel een zeldzame, progressieve zenuw- en spierziekte hebben: Ataxie van Friedreich (FA). Ten voordele van hun levenslange therapieën, medicatie en gericht onderzoek zijn we de vzw YOU FOR TWO opgestart. #allforourboys #weneedyou #youfortwo
  colette.jpg
  Advertentie

  We love Colette

  welovecollette.be/
  Op 8 september 2016 krijgen wij de diagnose dat ons dochtertje, Collette geboren op maandag 25 januari 2016 , te Wilrijk in het Sint-Augustinus ziekenhuis, een groot hersenletsel heeft hetwelk zich spreidt over 70% van de rechter hersenhelft. De dag dat ons leven als ouders voorgoed veranderde.
  yellow-pigeons.jpg
  Advertentie

  YELLOW PIGEONS

  be/
  DUIVENFOTOGRAFIE + OOGFOTO EXCLUSIEF DESIGN & DRUKWERK
  tafel-van-10.jpg
  Advertentie

  Tafel van 10

  tafelvan10.be/
  In het Runcvoortpark in Merksem wordt er een oud klooster verbouwd tot een woonhuis voor tien jongvolwassen mensen met een ernstige verstandelijke beperking. De buitenrestauratie ligt achter ons. De binnenverbouwing is aan de gang. Daarvoor zijn er budgetten voorzien. Maar het huis moet ook ingericht worden. We willen de kost daarvan niet doorrekenen aan de bewoners, want dan komen enkel de meest begoeden in aanmerking. Opdat ook mensen met weinig financiële armslag er kunnen wonen, willen we 35.000 euro sponsormiddelen verzamelen om het huis bewoonklaar te maken. Bonnenwervers weten dat het een helse klus is, en ook ik kreeg af en toe wel eens een pot naar het hoofd gegooid. Maar ik wil hier toch vooral uiting geven aan een grote dankbaarheid. De warme sympathie, zowel van schenkers als van mensen voor wie het niet mogelijk was om een bon te schenken, stuwt ons vooruit. Nog enthousiaster word ik, als ik zie hoe vele schenkers hun uiterste best doen om iets bijzonders te schenken. Hier staan werkelijk vele pareltjes tussen, waarvoor veel dank! Nu is het woord aan de bieders. Ook hen ben ik zeer dankbaar. Ik wens hen alle succes toe, met het bieden en met de eventuele aankoop. En weet dat iedere euro die in de pot belandt, bijdraagt aan het levensgeluk van mensen die na veel vallen en opstaan, nu uitkijken naar een plaatsje in een aangepast woonhuis!